Onze taalcursussen zijn compleet en geïntegreerd
De cursussen van DigitalEdu zijn compleet, inclusief videolessen met uitleg, diverse oefeningen en interactieve lessen waarbij de cursisten uitgedaagd worden onder leiding van een docent te oefenen met spreken en luisteren. U kunt uiteraard zelf bepalen welke elementen u gebruikt. Geeft u de uitleg liever (ook) klassikaal? Wilt u het trainen van de spreekvaardigheid (ook) in de fysieke school? Het systeem is makkelijk aan uw wensen aan te passen. Zo creëert u de ideale mix voor uw onderwijsfilosofie – van klassikaal met online-oefeningen tot een volledig online-programma.

Onze geïntegreerde methodiek maakt het eenvoudig om te zien waar een cursist gebleven is, wat hem makkelijke afgaat en waar extra ondersteuning welkom is.

Het geïntegreerde onderwijssysteem van DigitalEdu is een goede aanvulling op uw aanbod aan klassikaal onderwijs. De leeromgeving is gebaseerd op de nieuwste technologieën, zoals die wereldwijd gebruikt worden voor e-learning in MOOC’s (Massive Open Online Courses).

Video over onze leeromgeving

Meer studenten bereiken

Met de inzet van ons gebruiksvriendelijke systeem kunt u een nieuwe groep studenten bedienen. Het is ideaal voor iedereen voor wie een gang naar een fysieke school belastend is – bijvoorbeeld wegens bereikbaarheid, ziekte of handicap, werk en/of kinderen.


Compleet en geïntegreerd

De cursussen van DigitalEdu zijn compleet, inclusief videolessen met uitleg, diverse oefeningen en interactieve lessen waarbij de cursisten uitgedaagd worden onder leiding van een docent te oefenen met spreken en luisteren. U kunt uiteraard zelf bepalen welke elementen u gebruikt. Geeft u de uitleg liever (ook) klassikaal? Wilt u het trainen van de spreekvaardigheid (ook) in de fysieke school?

Het systeem is makkelijk aan uw wensen aan te passen. Zo creëert u de ideale mix voor uw onderwijsfilosofie – van klassikaal met online-oefeningen tot een volledig online-programma.

Onze geïntegreerde methodiek maakt het eenvoudig om te zien waar een cursist gebleven is, wat hem makkelijke afgaat en waar extra ondersteuning welkom is.


  • Europalaan 16,
    2408 BG Alphen aan den Rijn,
    See-Map